Bulion de rosii

de mihaelaM in Bulion, 20 Noi 2011 | 10186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10kg rosii bine coapte
  • 5 linguri sare grunjoasa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Rosiile le spalam bine dupa care le vom taia partile albe,apoi le taiem in 2 sau in 4 ,depinde de marimea rosiei.O data taiate le vom da prin masina de separat coaja de pulpa.

Dupa ce am terminat de separat am pus sucul intr-o oala groasa unde am adaugat sare dupa gust,apoi am lasat la foc mediu.Cand sucul a inceput sa fiarba am amestecat mai des sa nu se lipeasca.Cand bulionul a capatat o consistenta mai groasa,ca cea de smantana,am adaugat putin ulei.

Dupa 5 minute dupa ce am pus uleiul am stins focul dupa care am pus in sticle,dar atentie nu umpleti sticlele prea tare ,lasam putin loc cat sa mai punem si deasupra cam 1 lingura de ulei.Punem capacele dupa care vom acoperi bine cu o patura groasa timp de 2 zile,pana ce se racesc complet.Dupa racire se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:40

multumesc mamaie

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:41

mai Mena nici chiar asa

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:41

multumesc Gabitza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]