Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii

de Constelatialeu in Conserve, 17 Iul 2015 | 8612 vizualizari

 

Zarzare le stiu eu,altii le zic corcoduse...rosii,mari,carnoase si acre,mai ceva ca o soacra poama acra,dar bune de acrit ciorbitele....

 

INGREDIENTE

  • 3 kg zarzare
  • apa pentru fiert
  • sticle pentru depozitat
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii:

Le culegem,le spalam si le punem in apa fiarta pentru cca 10 min,apoi le scoatem ,le mixam cu blenderul ,cat sa se desprinda de pe sambure,apoi le punem intr-o sita si strecuram,pana raman numai samburii si cojile.Apoi punem pasta obtinuta intr-o cratita cu fundul dublu si lasam sa fiarba la foc mic pana scade la jumatate.Cald,punem bulionul in sticlute ,capacim sticlele si le invelim intr-un servet,lasam sa se raceasca pana a doua zi cand depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion aromat