Bulz

de kamy in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2011 | 6827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 masura malai
  • 2,5 masuri apa
  • sare
  • branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

In apa rece punem malaiul si amestecam cand incepe sa se incalzeasca apa.Din cantitatile astea iese o mamaliga mai vartoasa,pe care o scoatem pe un tocator sa se raceasca putin sa putem "umbla"cu ea.

Pana se raceste mamaliga,cu o furculita zdrobiti branza de burduf intr-o farfurie.

Cu o ata taiati felii de mamaliga,cu mana umeda le aplatizati,puneti in mijloc o ling.de branza,strangeti mamaliga peste si formati o bila pe care o puneti pe gratar,o intoarceti des pana se formeaza o crusta.

Este ff bun cu smantana,dar si in loc de mamaliga simpla la un gratar sau frigarui.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

bulz-ul trebuie intors des pe gratar,sa se incinga bine si sa se topeasca branza din el.

2

am pus pe gratar si niste slanina afumata daca tot avem,numai ca s-a rupt,atat de fraged e soricul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele cu jumari