Burger Angus

de Satisfyyourcravings in Vita, 28 Iul 2016 | 5979 vizualizari

 

Angus este o specie de bovine care este clasata ca superioara datorita aspectului marmorat al carnii.

 

INGREDIENTE

  • 125 grame carne tocata Angus
  • sare, piper
  • 1 chifla
  • 1 felie branza Cheddar
  • salata iceberg pentru servit
  • cateva felii de rosii
  • cativa castraveti mici, murati
  • unt
  • sos picant, optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger Angus:

Se amesteca carnea de vita cu sare si piper si se modelaza sub forma de chiftea nu foarte compacta. Se gateste pe un gratar fierbinte 4-5 minute pe parte, aduagand felia de branza peste burger, dupa ce aceasta a fost intors. 

Intre timp, se incalzeste chifla, apoi se taie longituninal in doua, iar interiorul se unge cu unt. 

Se prajesc feliile de chifla pe partile unse cu unt, pana devin crocante. 

Se aseaza burgerul, salata, feliile de rosii, castravetii si sosul picant, daca se foloseste, intre cele doua bucati de chifla si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger Angus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

28.07.2016, 21:30

Mmm, un burger vreau si eu!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:11

bun Burgerul!

Panacris 1

29.07.2016, 18:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si cascaval