Cabanos in foietaj

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 23462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 500 gr cabanos
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Lasam aluatul la dezghetat, la tempetatura camerei. Taiem cabanosul in bucati de 7-8cm. Pudram masa cu faina si asezam foaia de aluat. o mai intndem foarte putin cat sa se indrepte si taiem fasii de 1-2 cm latime.

Luam cate o fasie de aluat si infasuram cabanosul de jur impejur ca o spirala. Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt, ii ingem cu oul batut si ii coacem la foc iute 20-25 min, pana se rumenesc .Se servesc atat calzi cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tian cu dovlecei si rosii