Café bombón

de Angelina_Elena in Cafea, 7 Mar 2013 | 5936 vizualizari

 

Café bombón este o cafea clasica a comunitatii Valenciene. Nu exista cafenea in Alicante, Castellón sau Valencia care sa nu serveasca acest tip de cafea, care s-a extins in toata peninsula.

Café bombón este o cafea simpla, un expresso normal, servit cu lapte condensat intr-un pahar transparent de sticla, pentru a se observa cele doua straturi, cel de cafea, si cel de lapte condensat.

 

INGREDIENTE

  • 1 cafea expresso
  • 3 lingurite lapte condensat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Café bombón:

Prima data pregatim cafeaua.

Apoi luam un pahar\ceasca transparenta si punem cele 3 lingurite de lapte condensat.

Consistentele fac diferenta, laptele condensat, fiind dens ramane in partea de jos a paharului iar cafeau, fiind lichida ramane in partea superioara.

Amestecam cu o lingurita, apoi servim !

Daca ti-a placut reteta noastra "Café bombón" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nescafe frappe