Calamar pane

de Bya Ralu in Fructe de mare, 14 Mai 2016 | 7096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 Calamar taiat rondele congelat
  • 2 oua
  • faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar pane:

Se lasa bucatiile de calamar sa se decongeleze si se pun pe un servet de hartie pentru a absorbi apa.

Intr-un castron amestecam cele 2 oua, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie nu foarte groasa, punem sare si piper.

Punem inelele de calamar in compozitie, le scurgem si le punem in ulei incins la prajit.

Se scot pe un servet de hartie.

Se stropesc cu lamaie!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Anett 1

15.05.2016, 08:49

super!

Bya Ralu 1

15.05.2016, 11:19

mihaela

Bya Ralu 1

15.05.2016, 11:19

anett

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti saltati