Canelloni cu carne tocata

de babi5 in Cannelloni, 8 Feb 2014 | 15958 vizualizari

 

Am avut un pachet de caneloni de ceva vreme si m-am gindit sa le pregatesc. Azi le-a venit rindul ,ce sa va spun decit ca au iesit tare ,tare buni ..

 

INGREDIENTE

  • 14 buc .canelloni din gris 
  • 600 gr carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • bulion de casa 750 ml
  • 2 linguri kechup de casa
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • frunze patrunjel(eu am folosit de la congelator tocate )
  • parmezan (eu nu am folosit)
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu carne tocata:

Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu :usturoiul,ceapa, tocate marunt,pesmetul ,cartoful dat prin razatoarea mica ,pesmetul ,sare,piper,vegeta ,frunze de patrunjel, oul.

Se amesteca bine totul apoi umplem caneloni ..

Intr-o tava unsa cu uleiul asezam canelloni peste care punem sucul de bulion amestecat cu kechupul si putina verdeata ,acoperim cu o folie si dam la cuptorul incins in prealabil la 160 gr si lasam pentru 40 min.

Se  pune  parmezan  cind servim (eu nu am folosit ).

TIPS-URI

1

Se pune deasupra parmezan sau cascaval ras.

2

Nu este rea nici telemeaua rasa

3

Asezonam cu verdeata

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]