Cannelloni cu branza si sos de vanilie

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 14294 vizualizari

 

Este pentru prima oara cand incerc varianta dulce de caneloni, rezultatul a fost peste asteptari :) va recomand cu drag sa incercati reteta :)

 

INGREDIENTE

  • 13 tuburi caneloni
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g ricota
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lime
  • 150 g zahar pudra
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • pentru sos : restul de crema de branza
  • 500 ml lapte rece
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza si sos de vanilie:

Intr-un bol se pune branza de vaci, ricotta , ouale, razatura de lime, zaharul pudra si vanilat si se amesteca bine.

Eu am folosit blenderul , pentru ca am vrut sa imi rezulte o crema fina.

Se pune crema obtinuta intr-un posh si se umple fiecare tub de caneloni.

Se aseaza frumos intr-un vas yena .Eu am pus deasupra stafidele.

Am facut un sos din restul de crema de branza , lapte , zahar si praful de budinca..am pus acest sos peste caneloni si am dat vasul la cuptor  pentru circa 30 minute, la foc mediu.

Se pot servi calzi sau reci. Sunt la fel de buni si a doua zi...

incercati cu incredere...veti fi surprinsi de rezultat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si sos de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura