Cannelloni cu carne

de Miha in Cannelloni, 9 Oct 2013 | 8135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 tuburi de cannelloni ( pentru o tava de 20/20 cm)
  • 150 g mozzarella
  • ~300 g piept de curcan
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • cateva frunze de busuioc
  • sare si piper
  • Pentru sosul Bechamel:
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • nucsoara
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Untul il topim la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin. Omogenizam, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase. Se lasa la racit.

Pieptul de curcan il tocam in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor.

Cu pasta obtinuta umplem tuburile de cannelloni, pe care le vom aseza apoi in tava bine unsa cu ulei. Turnam deasupra sosul Bechamel si acoperim cu un strat cat mai generos de mozzarella.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Se serveste cald.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

laura_n 1

09.10.2013, 17:37

tare buni, dar cum am mai spus mi-e o lene sa ii indop )

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 15:51

MOKUSKA 1

06.05.2014, 10:47

ce bunatati avem aici

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui