Cannelloni cu pui si ciuperci

de Patty in Cannelloni, 22 Oct 2015 | 4265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni (12 buc.);
  • 500 g.carne de pui(eu am folosit pulpe de pui dezosate );
  • 1 ceapa;
  • 200 g. cascaval;
  • 200 g ciuperci intregi marinate;
  • 5 rosii mari;
  • 1 plic Ideea Zilei Spaghete Carbonara;
  • 300 ml lapte;
  • 2-3 linguri de Ideea Zilei Penne Arrabbiata;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui si ciuperci:

Pentru inceput vom toca carnea de pui,iar din cele 5 rosii vom face suc proaspat.

Pentru a pregati umplutura, vom cali o ceapa peste care vom adauga carnea de pui tocata,ciupercile taiate fideluta si sucul de rosii(pastrand o cana).Lasam sa fiarba timp de 10 minute.La final condimentam cu 2-3 linguri Ideea Zilei Penne Arrabbiata si mai adaugam si jumatate din cantitatea de cascaval ras,restul pastrand pentru decor.Mai lasam 2-3 minute pe foc ,apoi oprim si lasam sa se racoreasca.Cand umplutura s-a racit umplem cu grija cannellonile.

 Intr-o tava,turnam cana de rosii si asezam cannellonile umplute.

 Intr-un castronel vom pregati sosul carbonara de la Ideea Zilei conform instructiunilor de pe ambalaj.

 La final turnam sosul preparat in tava peste cannelloni si decoram cu restul de cascalav ras si feliute de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne