Canneloni cu carne

de mimmi in Cannelloni, 23 Aug 2011 | 5368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 foi lasagna
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • cas
  • rosii
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei
  • 1 ou
  • 250 g smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canneloni cu carne:

Calim ceapa si ardeiul taiate marunt in putin ulei, adaugam carnea tocata si le calim impreuna cca 5-10 minute. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adaugam un ou si patrunjel verde tocat.

Punem o oala cu apa si putina sare la fiert si cand da in clocot adaugam foile de lasagna, pe rand,dupa care le scoatem pe o farfurie. Punem intr-un capat de lasagna o lingura plina cu amestec de carne si rulam incet sa nu iasa compozitia. Ungem o forma cu ulei sau unt si punem rulourile in forma.

Deasupra intindem uniform smantana, taiem rosiile felii si peste razalim cas. Presaram putin busuioc si dam la cuptor pentru cca 30 de minute. Servim cald.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canneloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si sos bechamel