Cannoli siciliani

de Lau in Dulciuri, 7 Iun 2015 | 7638 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul lui Alina Avram

 

INGREDIENTE

  • 125 g faina
  • 30 g untura
  • 15 g zahar pudra
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 lingurita cafea solubila
  • 1/2 scortisoara
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 15 g otet
  • 15 g vin
  • Crema
  • 400 g ricota
  • 150 g zahar pudra
  • 1 albus
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannoli siciliani:

Intr-un vas punem faina,cacao(eu am pus capuccino cu gust de ciocolata)sarea,cafea,zaharul si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam untura,oul,vinul,otetul.

Framantam un aluat omogen si elastic,invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore.

Crema-amestecam branza cu zaharul si dam la rece 1 ora.

Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata,decupam cercuri cu un pahar si cu facaletul  intindem putin fiecare cerc pentru a-l face un pic oval.

Imbracam formele unse,ungem un capat cu albusul batut si lipim de forme.

Le prajim in baie de ulei pana se rumesc frumos,le scoatem pe un servetel,dupa ce se racesc le umplem cu crema si le pudram cu zahar

TIPS-URI

1

Eu am dublat ingredientele de mai sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannoli siciliani" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu capsuni