Cap de piept cu verdeturi italiene

de Bunica in Porc, 31 Ian 2013 | 4174 vizualizari

 

Am trecut ieri pe la macelarie si am luat o bucata de cap de piept cu gandul sa-l pudrez cu condimente si sa-l bag la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 800g. cap de piept
  • verdeturi italiene de la Kotanyi
  • chili de la Kotanyi
  • praf de usturoi de la Kotanyi
  • piper maruntit de la Kotanyi
  • 200ml. vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cap de piept cu verdeturi italiene:

Bucata de piept de porc sapalata,portionata este pudrata ,pe ambele parti,cu chili,piper,praf de usturoi si verdeturi italiene.

Toate bucatile sunt puse intr-un castron,acoperite cu folie alimentara si lasate in frigider pana dimineata.

Dimineata le-am scos si le-am pus in tava.Peste ele am turnat vinul rosu.

Tava am acoperit-o cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptorul incins.

Am lasat in cuptor 40 minute,apoi am scos folia si am mai lasat tava in cuptor inca 20 de minute.

Am servit friptura cu gogosar in sos de tomate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de piept cu verdeturi italiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Constelatialeu 1

01.02.2013, 12:03

Buni,cred ca vreau niste mujdei,chit ca nu ma mai pupa nimeni dupa aia...

diana_k 1

02.02.2013, 20:46

deliciosss...

Bunica 1

02.02.2013, 21:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc usturoiata