Caras cu ciuperci si sos de vin

de vero_closca in Crap / Caras, 21 Feb 2011 | 6521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg caras
  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 pahar mare vin alb sec sau demisec
  • ulei de floarea soarelui (pentru prajit pestele)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu ciuperci si sos de vin:

se curata pestele,se spala si se usuca cu un servet curat.

se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza cu sare si piper apoi se prajeste in putin ulei pe ambele parti.

separat se caleste usor ceapa tocata marunt in ulei de masline,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii si se lasa pana scade zeama pe care o lasa ciupercile.

se stinge cu vin alb,se condimenzeaza cu cimbru,sare si piper ,se pun si cateii de usturoi taiati pe lung si se adauga pestele deasupra .

se lasa sa se patrunda pestele si sa scada putin sosul.

se serveste cald dar la fel de bun este si rece.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu ciuperci si sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]