Caras prajit

de alinasava in Crap / Caras, 17 Sep 2013 | 8375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste caras
  • malai
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat(daca aveti)
  • cateva felii de lamaie pentru decor
  • ulei(pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit:

Se curata pestele de solzi,de codite si maruntaie,se spala foarte bine si apoi se lasa la scurs.Cand s-a uscat se taie in doua pe lungime sau daca doriti il lasati intreg,dar se cresteaza ca sa se prajeasca bine.Se condimenteaza cu sare,piper si busuioc (busuiocul este optional),apoi se trece fiecare peste prin malai si se pune la prajit in uleiul incins.Dupa ce s-au prajit si pe o parte si pe cealalta,se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul,se lasa cam 5minute,apoi se aseaza pe o farfurie alaturi de mamaliguta si mujdei,si se decoreaza cu lamaie si patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu legume