Carnaciori de nuca

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2015 | 5772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri cu gris
  • 3 linguri ulei
  • 150 g nuca macinata
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g fulgi de ovaz ( sau pesmet)
  • 1 lingura boia
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de nuca:

Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma cu mixerul. Se incorporeaza grisul si se lasa la odihnit 30 de minute.

Galbenusurile se amesteca cu uleiul si impreuna cu restul ingredientelor se adauga albusurilor.

Rezulta o compozitie de consistenta potrivita. Se modeleaza carnaciori care se prajesc in tigaia de teflon, pe ambele parti pana se formeaza o cojita rumenita. Un vas de yena ( se poate folosi si tava de la cuptor) se unge cu ulei, se aseaza carnaciorii si se adauga apa cat sa-i acopere. Se condimenteaza cu cimbru si usturoi maruntit.

Sunt gata cand apa a scazut si carnaciorii au crescut in volum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

dantes 1

04.03.2015, 11:56

trebuie sa incerc si eu

Carmen_g 1

04.03.2015, 17:35

Sper sa va placa.

monik80 1

17.03.2015, 21:01

Interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu bacon si branza de burduf