Carnaciori de porc in sos de rosii

de Adele in Porc, 24 Aug 2014 | 3093 vizualizari

 

Ceva rapid si gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carnati proaspeti de porc.
  • 2 catei de usutroi.
  • 3 linguri ulei de masline.
  • 50 ml de vin alb/rosu.
  • 500 ml suc de rosii.
  • sare.
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de porc in sos de rosii:

Punem o tigaie pe foc cu ulei si usturoiul intreg ,pe care il prajim usor pe ambele parti dupa care il scoatem,punem si carnatii si ii sigiliam pe ambele parti ,dupa care turnam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora ,adaugam sucul de rosii potrivim de sare si piper ,acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit pentru 20 de minute .

Se poate servi cu garnitura de cartofi ,orez sau paste.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti folosi si busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mușchi de porc umplut cu cârnați oltenești și legume la cuptor