Carnaciori in aluat de foietaj

de LC in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 3475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 4-5 cabanosi
  • un ou
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat de foietaj:

Intindem aluatul de foietaj.

Taiem fasii pe lung.

Taiem cabanosii la dimensiunea dorita.

Punem carnaciorul la marginea fasiei si impaturim cam de 3 ori .

Asezam foaie de copt in tava si punem carnaciorii .

Ii ungem cu ou si presaram mac.

Ii lasam la cuptor pana se coace foietajul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cartofi, ceapa si branzeturi