Carnaciori in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2014 | 9364 vizualizari

 

Sunt convinsa ca toata lumea prepara carnaciori in foietaj. Mie mi-a placut foarte mult metoda dragutei chef Lorraine Pascal-careia ii admir naturaletea si priceperea: http://www.tvpaprika.ro/Musoraink/L/lorraine_pascale_home_cooking_made_easy

 

INGREDIENTE

  • foietaj de placinta
  • carnaciori semi-afumati subtiri
  • seminte mac
  • seminte susan
  • ou batut - optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Aluatul de foietaj se  dezgheata treptat la temperatura camerei .

Se taie fasi cu latimea de 10 cm .

Carnaciorii se taie tot  la  lungimea de 10 cm .

Se aseaza carnaciorii distantati pe jumatate din fisia de aluat si cu ceialalta parte se acopera . Se apasa intre carnaciori cu degetele sa ramana tot atata interval . 

Cine doreste poate sa unga inainte suprafata exterioara cu ou batut .

Presarati deasupra seminte de mac si susan .

Se da la rece [ ideal la congelator ] putin sa se intareasca din nou aluatul. Astfel se vor taia bucatile mai usor si estetic .

Se scote de la rece bucata de foaie umpluta cu carnaciori si se taie cu un cutit bine ascutit in fasii de 2 cm [ un deget ] .

Coaceti la cuptor , foc mediu , pana devin rumeni .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat