Carnaciori in foietaj cu susan

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 7359 vizualizari

 

un aperitiv apreciat

 

INGREDIENTE

  • 20 carnati picanti cu cascaval inauntru(se gasesc in comert)
  • 1 pachet aluat de foietaj
  • susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj cu susan:

 

Carnatii se desfac din sir individual.

Se taie fasiute subtiri de aluat si se invelesc carnatii in forma de spirala.Se presara susan deasupra (daca vreti puteti unge si cu ou batut deasupra) .

Se baga la cuptor intr-o tava si se lasa sa se rumeneasca putin foietajul.Sunt excelenti si cascavalul dinauntru se topeste si da un gust super delicios.Eu i-am facut la ziua fetitei si au fost foarte apreciati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]