Carnaciori melc la gratar

de Laly in Porc, 22 Oct 2010 | 7241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnati proaspeti de porc
  • betisoare pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori melc la gratar:

Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm.

Se ruleaza sub forma de melc.Se prind cu betisoare pentru frigarui pentru a nu se desface in timpul prepararii.

Se pun pe gratarul incins.Se rumenesc bine pe ambele parti.Cand sunt gata se servesc alaturi de diverse garnituri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori melc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar