CARNACIORI RO-LA-LA

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 2777 vizualizari

 

O reteta rapida, pentru atunci cand vrei ceva deosebit si esti in criza de timp!

P.S. Clatitele poti sa le faci din timp si sa le pastrezi la congelator.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite (12 buc/3 portii) 
  • 1 ou -250 g faina
  • 1 lingura de zahar
  • un praf de sare
  • 250 ml apa minerala
  • Pentru umplutura:
  • cateva fire de carnaciori
  • 100 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 50 ml ketchup 
  • ulei pentru copt clatitele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CARNACIORI RO-LA-LA:

Oul se bate bine cu telul, impreuna cu sarea si zaharul; se adauga treptat apa minerala, amestecand incontinuu; se toarna faina in ploaie si se amesteca pentru a nu se forma cocoloase; se unge tigaia cu putin ulei si se coc clatitele.

Dupa ce ai copt clatitele, le ungi pe fiecare cu cate o lingurita de smantana, presari cascaval ras, asezi cate un fir de carnat si rulezi; asezi clatitele intr-un vas termorezistent, presari cascaval ras si dai la cuptor pentru cca 15 minute.


Le servesti imediat, cu smantana si ketchup.

TIPS-URI

1

aperitiv rapid

2

clatite

Daca ti-a placut reteta noastra "CARNACIORI RO-LA-LA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Pushaa 1

19.08.2014, 11:09

babi5 1

19.08.2014, 17:22

Super bun

MotanLaOale 1

28.08.2014, 10:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu cardamon