Carnati afumati si uscati

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 17386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 500 g slanina
  • 25-30 g sare
  • 2 g piper pisat
  • cateva cuisoare pisate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati afumati si uscati:

Se amesteca carnea tocata cu sarea si condimentele adaugandu-se cate putina apa (50-60 ml la 1 kg de tocatura).

Cu aceasta tocatura se umplu matele subtiri, se leaga la capete cu sfoara si se agata de un drug pentru a se zvanta, dupa care se afuma bine

Pentru a se pastra bine si a tine timp indelungat carnatii trebuie pastrati intr-o incapere racoroasa  si cu o buna aerisire.

Sursa: Carte de bucate / autor Nicolae Olexiuc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati afumati si uscati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muşchi file făcut în casă