Carnati de casa

de Oana in Mezel de casa, 25 Dec 2009 | 22040 vizualizari

 

Niciodata de pe masa de Craciun nu lipsesc acesti deliciosi carnati de casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg pulpa din fata de porc (degresata)
  • 5 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate de porc pt. carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Cum prepar eu carnati de casa:

Carnea se toaca, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele dupa gust, apoi se framanta bine cu o cana de apa sau supa de oase. Se umplu matele, se leaga la capete formandu-se carnati de casa dupa marimea dorita.

Se lasa carnatii de casa la uscat la loc cald, 48 de ore.

Apoi se lasa la uscat la loc rece, afara, sau se pun in congelator.

TIPS-URI

1

Matele se curata si se freaca cu otet si sare, apoi se spala bine cu apa rece, apoi se umple formandu-se carnatii de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]