Carnati de casa

de Oana in Mezel de casa, 25 Dec 2009 | 21317 vizualizari

 

Niciodata de pe masa de Craciun nu lipsesc acesti deliciosi carnati de casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg pulpa din fata de porc (degresata)
  • 5 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate de porc pt. carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Cum prepar eu carnati de casa:

Carnea se toaca, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele dupa gust, apoi se framanta bine cu o cana de apa sau supa de oase. Se umplu matele, se leaga la capete formandu-se carnati de casa dupa marimea dorita.

Se lasa carnatii de casa la uscat la loc cald, 48 de ore.

Apoi se lasa la uscat la loc rece, afara, sau se pun in congelator.

TIPS-URI

1

Matele se curata si se freaca cu otet si sare, apoi se spala bine cu apa rece, apoi se umple formandu-se carnatii de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa