Carnati imbracati

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2010 | 6068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 carnati tip cabanos
  • Pentru aluat:
  • 10 g drojdie uscata
  • 30 ml ulei
  • 150 ml apa
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati imbracati:

Aluat:

Toate ingredientele le-am pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame.

Aluatul il impartim in doua parti, pe care le vom intinde pe masa infainata intr-o foaie rotunda. Mie nu-mi iese niciodata aceasta operatiune, asa ca am decupat dupa forma unui platou. :)))

Fiecare foaie o impartim in 8 triunghiuri. Pe baza fiecarui triunghi punem cate o bucata de cabanos si rulam. Apoi fiecare cornulet rezultat il taiem in jumatate.

Punem in tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor pana se rumenesc. In jur de 25 de minute.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati imbracati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]