Carne de iepure cu piure

de pity19 in Iepure, 14 Ian 2015 | 5262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de iepure ( portionat )
  • sare , piper , boia , vegeta
  • ulei
  • 8 cartofi maricei
  • unt | margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu piure:

Condimentam carnea de iepure ;

Luam o tigaie in care am adaugat ulei , dam la incins ;

Cand uleiul este incins , asezam carnea in tigaie si lasam pana se rumenesc bine pe ambele parti ;

Turnam peste carne cca 1\2 cana de apa rece ;

Lasam pana scade apa si luam de pe foc;

Pentru piure , clatim cartofii , ii curatam de coaja , taiem fiecare in 8 ;
Punem cartofii intr-o oala cu putina sare si apa rece ; Punem oala la foc mediu , pana cartofii sunt fierti ;

Strecuram de apa ; Condimentam cu vegeta , sare si piper ; Adaugam 3-4 linguri de margarina , luam un tel si zdrobim bine cartofii pana iasa foarte fin ;

TIPS-URI

1

Pe langa carne eu am mai pus si slanina prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]