Carne de miel cu piure

de pity19 in Oaie, 13 Apr 2014 | 3607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lg carne de miel ptr friptura
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • chilli
  • ulei ptr prajit
  • vegeta
  • 25 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de miel cu piure:

Friptura de miel : Clatim foarte bine carnea sub jet de apa rece (eu am luat carne de la macelarie gata taiata ptr fript). Condimentam foarte bine carnea cu sare, piper, oregano, vegeta, chilli. Ungem o cratita cu ulei, punem carnea, adaugam o cana jumatate de apa, dam la foc mediu, lasam pana carnea este facuta bine

Clatim bine cartofii, ii curatam de coaja, taiem in 4. Luam o oala, punem cartofii, adaugam apa, dam la fiert si lasam pana sunt gata.

Cand cartofii au fiert scurgem de apa, cu un tel zdrobim bine cartofii, adaugam condimente (dupa gustul fiecaruia), dupa care punem untul si amestecam bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel