Carne de porc in sos de mustar

de mirela0911 in Porc, 28 Dec 2010 | 7272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne porc (pulpa)
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare, piper
  • faina alba
  • un pic de boia
  • 2 lgt mustar
  • 3 lgt.smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de mustar:

Se taie carnea bucatele ca pt snitele, se bat cu ciocanu, se condimenteaza cu sare si piper, si apoi se dau prin faina. Intr-o tigaie, se incinge 2 lg ulei dupa care se rumeneste carnea pe ambele parti.

Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 3-4 lg ulei. Se pune putina sare, se mai lasa un pic dupa care se adauga boia si carnea si se pune apa fierbine atat cat sa acopere bine carnea.Se lasa sa fiarba sub capac, daca e nevoie se mai adauga apa. Cand carnea e fiarta se mai adauga sare daca este necesar, mustarul iar la sfarsit smantana. Faina nu trebuie, pt.ca sosul se va ingrosa de la faina care este pe carne. Sosul va iesi putin acrisor de la mustar.

Se serveste cu cartofi sau paste fainoase. Eu am facut cartofi natur si presarat cu patrunjel verde.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc aromata