Carne de porc in sos de rosii cu smantana

de - Andreea - in Porc, 7 Sep 2015 | 17816 vizualizari

 

Atat de delicioasa combinatia de suc de rosii cu smantana ...

 

INGREDIENTE

  • 800 kg carne porc
  • 4 catei usturoi
  • 400 ml suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita condimente pentru friptura
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de rosii cu smantana:

Carnea o spalam si o taiem in cuburi potrivite ca marime . 

Punem o tigaie la foc potrivim cu putin ulei. Cand uleiul s-a incins punem usturoiul curatat si bucatile de carne .Dam focul la iute si prajim carnea pe toate partile .

Presaram condimentele,sare si piper dupa gust si adaugam putina apa cat sa acopere carnea . Dam focul la mic , acoperim cu un capac si lasam carnea sa se fragezeasca. Daca este necesar, pe parcurs adaugam apa.

Carnea este gata cand furculita intra usor in aceasta . 

Cand toata apa s-a evaporat, dam focul la potrivit si adaugam sucul de rosii amestecand cu o spatula de lemn . Lasam sa fiarba pentru 5-10 minute . 

Inchidem focul,adaugam smantana si amestecam bine toate ingredientele. Gustam sa vedem de mai trebuie sare . 

Servim fierbinte presarand marar uscat .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de rosii cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (33)

marr 1

20.09.2015, 16:42

800 kg porc ??

marr 1

20.09.2015, 17:27

e o combinatie ff interesanta, o incerc si eu acum

- Andreea - 1

21.09.2015, 14:57

Marr ... vai ... nu,e vorba de 800 gr ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]