Carne de porc inabusita

de jolygina in Porc, 11 Ian 2011 | 21890 vizualizari

 

o noua reteta pe care am invatat-o de la mama mea, merita sa incercati
multumesc mami este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • carne de porc ,ceafac,cotlet ce aveti prin frigider
  • 2 pahare de vin
  • o ceapa medie
  • sare
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc inabusita:

Se taie carnea bucati cam de 4-5 cm grosime dupa care le punem intr-o tigaie si adaugam jumatate de pahar de apa ,punem capacul si lasam sa fiarba pana scade apa la jumatate

cand a inceput sa scada punem foile de dafin ,sarea, piperul si ceapa tocata solzisori si incepem sa adaugam cate jumatate de pahar de vin treptat

lasam sa fiarba cu capacul pus la foc mic si mai adaugam vin treptat pana terminam toata cantitatea , cand este aproape gata , verificam cu furculita daca patrunde inseamna ca este aproape gata

punem si usturouiul pisat, se lasa sa fiarba pana cand scade tot vinul si dupa ce a scazut  le mai lasam circa 10 min pe fiecare parte ca sa capete o culoare aramie

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

12.01.2011, 14:52

am revenit mamae elena sper sa am timp sa bag macar o reteta pe sapatamana cu alergaturile pe care le am de facut sper sa reusesc printre picaturi sa mai scriu cate o reteta

MIUTA 1

13.01.2011, 14:12

Foarte buna papica Un pupic pentru frumosul care papa tot din farfurie

adry88 1

05.05.2011, 19:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj- varianta Bihoreana