Carne de pui cu legume

de Andra_Constantinescu in Pui, 6 Feb 2015 | 4692 vizualizari

 

Nu prea imi place carnea de la puiul de tara, dar fiind la regim (si satula de ciorbe), pot sa spun ca am savurat din plin aceasta friptura. Si pentru ca a fost trimisa de mamaie special pentru mine, cu atat mai mult mi-a placut.
Si pentru ca am poftit la praz atunci cand am fost la cumparaturi, am adaugat si din ala.

 

INGREDIENTE

  • pieptul si pulpele de la un pui, fara piele;
  • un morcov;
  • o ceapa mica;
  • un dovlecel;
  • un cartof mare;
  • o jumatate de fir de praz;
  • doi ardei rosii;
  • o canuta de apa;
  • sare, dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu legume:

Se baga la cuptorul preincalzit, intr-un vas de yena, carnea sarata cu o canuta de apa si se acopera cu capacul. Cand este carnea facuta pe jumatate, se adauga legumele sarate si taiate in bucati mari. Inainte cu 15-20 de minute de a opri cuptorul, se ia capacul de pe vasul de yena pentru a se rumeni carnea. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui dulce-picant cu cus-cus aromat