Carne de vita cu legume la tigaie

de AndreeaMaria in Vita, 15 Iun 2011 | 14969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii din pulpa de vitel fara os 
  • broccoli (congelat)
  • baby carrots (morcovi) (congelat)
  • 1/2 catel de usturoi
  • sare
  • knorr legume
  • ulei de masline
  • 3 rosii cherry
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita cu legume la tigaie:

Puneti la fiert carnea de vitel.

Dupa ce da in clocot,fierbeti cam 7 minute.

Apoi scoateti carnea si o taiati in cubulete mici.

Puneti intr-o tigaie mica ulei de masline( 3-4 linguri).

Adaugati o mana de broccoli si una de baby carrots (morcovi). Acoperiti cu capac si lasati sa se caleasca putin ~3 minute.

Puneti un praf de sare si unul de knorr legume. Adaugati si  jumatate din catelul de usturoi taiat in felii subtiri.

Dupa ce se calesc toate acestea 5 minute (amestecand din cand in cand si acoperite cu capac),se adauga si rosiile cherry taiate in 4 + cubuletele de carne de vita.

Se mai lasa ~10 minute pe foc,amestecand din cand in cand.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]