Carne şi legume de toamnă la cuptor

de anomisana in Porc, 23 Oct 2011 | 6874 vizualizari

 

Nu pot prepara mereu numai legume, căci iubitul meu preferă leguma numită porc. Iar vasul roman stătea cam de mult nefolosit.

 

INGREDIENTE

  • pulpă de porc
  • 1 vânătă
  • 2 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • pătrunjel verde
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne şi legume de toamnă la cuptor:

Am curăţat carnea de pieliţe, am spălat-o, uscat-o şi condimentat-o cu ce am găsit prin cămară, apoi am dat-o la rece preţ de vreo oră. Între timp am curăţat, spălat şi tăiat legumele bucăţi potrivite. Am pus în vasul roman o parte din legume, apoi am adăugat carnea, restul de legume şi nişte roşii cuburi. Am lăsat la cuptor mai bine de-o oră, iar spre sfârşit am adăugat puţin vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne şi legume de toamnă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului