Carne tocata de curcan in foi de napolitana

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2009 | 5543 vizualizari

Carne tocata de curcan in foi de napolitana

 

E o veche reteta

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana
  • un baton carne tocata de curcan,tocata mai mare
  • condimente ca pentru chiftele
  • usturoi
  • ulei ptr. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne tocata de curcan in foi de napolitana:

Condimentezi carnea ca pentru chiftele,in plus mai pui patrunjel tocat,apoi intinzi amestecul intre foile de napolitene,dar nu mai gros de 2 degete.Lasi aproximativ 30 min,sa se inmoaie putin foile,portionezi apoi prajesti pe ambele parti.

Se poate prepara cu orice fel de carne,dar cu cea de pasare este mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata de curcan in foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj