Carne tocata de curcan in foi de napolitana

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2009 | 5623 vizualizari

Carne tocata de curcan in foi de napolitana

 

E o veche reteta

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana
  • un baton carne tocata de curcan,tocata mai mare
  • condimente ca pentru chiftele
  • usturoi
  • ulei ptr. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne tocata de curcan in foi de napolitana:

Condimentezi carnea ca pentru chiftele,in plus mai pui patrunjel tocat,apoi intinzi amestecul intre foile de napolitene,dar nu mai gros de 2 degete.Lasi aproximativ 30 min,sa se inmoaie putin foile,portionezi apoi prajesti pe ambele parti.

Se poate prepara cu orice fel de carne,dar cu cea de pasare este mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata de curcan in foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]