Cartofi acordeon

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 10408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem doar pe jumatatea cartofului (vezi modelul cu cele doua linguri de lemn), nu-i taiem pana jos. Saram, piperam cartofii, deschidem usor cartofii, apoi ii dam cu rozmarin, cimbru si ulei. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, timp de coacere 50-60 minute.

Cartofii acordeon ii putem servi cu mici, mustar si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi cu branza la cuptor, reteta simpla si savuroasa