Cartofi aurii condimentati cu usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 8961 vizualizari

 

Irezistibili sunt acesti cartofi.....va invit sa ii probati...:)

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati cartofi noi mai maricei
  • condimente: un praf de turmeric, un praf de boia dulce, un praf de rozmarin, un praf de busuioc, un praf de oregano,
  • sare si piper dupa gust
  • 3 capatani de usturoi nou
  • 2 cani de apa
  • un sfert de legatura tarhon proaspat
  • ulei de masline( la discretie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii condimentati cu usturoi:

Cartofii se fierb bine, apoi se scurg de apa.

Se pune ulei in tava ( pe care o vom introduce la cuptor), se asaza cartofii. Ii condimentam din plin si tinem tava pe ochiul aragazului( flacara mica) doua trei minute amestecand in ei si intorcandu-i usor cu o paleta.

Ii dam la cuptor la 200 de grade pana preparam mujdeiul.

Curatam usturoiul , il zdrobim si il amestecam cu o lingura de ulei de masline, cu sare si punem peste el doua cani de apa. Tocam tarhonul si il amestecam in mujdei. Punem totul peste cartofi in tava si tinem pana se rumenesc frumos.

Sunt o mare bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii condimentati cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

RuxyRux 1

19.06.2013, 10:43

babi5 1

15.08.2013, 09:05

buni tare

RuxyRux 1

12.01.2014, 23:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri aperitiv