Cartofi aurii cu rozmarin

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2016 | 8752 vizualizari

 

Atat de simpli si de gustosi incat eu numai asa ii voi prepara...am zis! :)))))

 

INGREDIENTE

  • 14 cartofi maricei
  • sare de mare grunjoasa( asa dupa gust, din ochi )
  • ulei de masline (1 canita)
  • rozmarin (doua lingurite)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu rozmarin:

Din aceasta cantitate hraniti 4 persoane. :)))))

Cartofii i-am spalat, i-am curatat si i-am taiat in 4 sau in 6 in functie de marimea lor.

Pe tava cuptorului am pus doua foi pergament suprapuse si le-am uns cu ulei de masline, apoi am asezat cartofii, i-am presarat cu sare grunjoasa de mare, i-am stropit cu ulei de masline din belsug si i-am amestecat bine.

Am adaugat rozmarinul si din nou i-am amestecat. 

La aceasta reteta exista sa spun asa si un mic secret...el consta in dispunerea feliilor de cartofi astfel incat sa nu se suprapuna.

Am incalzit cuptorul la 200 de grade si i-am lasat pana s-au rumenit perfect si au devenit aurii....a durat o ora, apoi ne-am bucurat de niste cartofi senzationali, cu o usoara crusta crocanta aurie si un miez moale si pufos, despre gust sa nu mai discutam.

Va invit sa ii probati.

 

 

TIPS-URI

1

Daca va place usturoiul ii puteti manca cu mujdei delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane