Cartofi Byron

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 4512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 100 gr. branza topita cu ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 tub crema de unt
  • 1 lingura smantana grasa
  • 50 gr. cascaval ras
  • un praf turmeric
  • chimen dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Byron:

Spalam foarte bine cartofii sub jet de apa rece,apoi ii fierbem in coaja timp de 20 minute la foc potrivit.

Ii taiem in jumatate, scobim miezul cu grija ajutandu-ne de o lingurita, lasam peretele cartofului de cca 0,5 cm.

Peste miezul cartofilor punem crema de unt, branza topita cu ardei, smantana,un praf turmeric, chimen,sare si piper dupa gust, patrunjel verde tocat.

Amestecam totul foarte bine, apoi umplem jumatatile de catofi fierti cu acest amestec.

Presaram cascaval ras, asezam jumatatile de cartofi in tava tapetata cu staniol.

Dam tava la cuptor pentru 20-30 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie, 175 grade.

Servim cartofii cu sos pesto.

Deliciosi, pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Byron" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu cascaval