Cartofi copti

de Larisel in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2014 | 4435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • unt
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • branza in burduf
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti:

Spalam cartofii, lasandu-i in coaja.

Intr-o oala ii punem la fiert, cat sa dea doua trei clocote.

Ungem cartofii cu amestecul de unt cu usturoi, sare si piper.

Apoi pregatim drycookerul, presarand sare pe fundul acesteia.

Asezam cartofii si ii lasam la copt, verificandu-i.

Cand sunt gata, ii taiem in doua si punem branza din plin.

 

TIPS-URI

1

nu este nevoie neaparat de drycooker, ii putem face in tava de la cuptor sau oricare alta tigaie

2

pot fi o garnitura buna pentru diferite preparate din carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat