Cartofi copti cu ceapa si kefir

de brie in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2009 | 5707 vizualizari

 

o gustare satioasa

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 1 ceapa rosie mare
  • 400 gr de kefir
  • sare,piper,amestec de ierburi aromatice uscate(marar, patrunjel,maghiran,busuioc)
  • 2-3 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu ceapa si kefir:

Se spala si se curata cartofi (se pot lasa si in coaja dupa preferinte) , se taie sferturi si se ung cu ulei, se preasara sare,piper si amestecul de ierburi, se pun intro tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la foc mediu 30 minute.

Se taie ceapa julienne, se presara cu sare si 1-2 linguri ulei, se acopera si se lasa deoparte.

Dupa cca 30 minute se scot cartofi se pun pe farfurie alaturi de salata de ceapa, intrun bol se pune kefirul. Va recomand sa serviti cald.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se recomanda cartofi copti intregi in coaja, pentru ca impiedica eliminarea amidonului (care produce glucide ce se asimileaza rapid , avand efect negativ asupra trigliceridelor din organism).

2

Se poate servi cu lapte batut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu ceapa si kefir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de dovlecei gratinati