Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita

de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2015 | 5073 vizualizari

 

Yummy!!!! Cat imi plac acestia cartofi....cand sunt copti-prajiti cu sunca, carnatul, untul si cascavalul, i-ai manca si cu ochii, atat de buni sunt.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi maricei
  • 3 felii branza topita
  • 3 felii sunca
  • 9 bucatele carnati
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita:

Cartofii se spala si se sterg.Rupem cate o bucata de folie de aluminiu, pt fiecare cartof.

Cartofii se impacheteaza in folie de aluminiu si se aranjeaza in tava.

Tava se da la cuptor, pana cand cartofii sunt moi, dupa care  scoatem tava din cuptor si  desfacem folia de aluminiu, fara ca sa o aruncam.

Cartofii se taie pe mijloc si se pune cate o lingurita de unt in fiecare.

Bucatile de sunca se taie in doua si se aranjeaza in mijlocul cartofilor.

Rondelele de carnat, le punem langa sunca. 

La sfarsit, punem bucatile de cascaval sau branza topita.

 Dam tava la cuptor, pana  cascavalul prinde o culoare caramelizata.

Se servesc calzi.Pofta buna:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu sunca si cascaval