Cartofi copti umpluti cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2011 | 15369 vizualizari

 

Va prezint si garnitura la puiul cu sos de tarhon, o garnitura simplu de realizat si tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • 200 g crema de branza
  • 50 g cascaval ras + 50 g pentru ras deasupra
  • sare, piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Spalam bine cartofii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam cartofii la cuptor, la foc potrivit timp de 1 ora.

Scoatem cartofii din cuptor si taiem coaja pe lungime. Aveti grija cum ii manuiti pentru ca sunt fierbinti.
Scobim cu o lingura o parte din miez si il punem intr-un castron. Pasam miezul de cartof cu o furculita si il amestecam cu crema de branza, cascaval ras, marar, sare si piper.

Cu o lingura umplem cartofii cu amestecul de branza. Peste fiecare cartofi radem cascaval si mai dam la cuptor 10-15 minute, pana se rumeneste usor cascavalul.

Putem servi ca si garnitura sau simpli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 800 lei
2799.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (39)

zorele 1

01.01.2012, 15:59

Fac si eu azi, sa-i dau puiului cand se trezeste.

La Ancuta 1

01.01.2012, 17:23

Zorele sper sa-i placa puiului.

Bya Ralu 1

20.03.2013, 19:05

ce buni sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu smantana si muschi afumat