Cartofi cu boia si cotlet de porc

de cristina1985 in , 3 Iul 2018 | 2610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru cotlet (am pus si ceafa):
  • 6 felii cotlet de porc (sau ce carne doriti)
  • condiment porc Delikat
  • 1 lg-ta ulei cocos
  • Pentru cartofi:
  • cam 1,5 kg cartofi (2 cartofi mari /persoana)
  • 6 cepe mici
  • 2 lg-te boia de ardei dulce Delikat
  • 1 lg-ta boia de ardei iute Delikat
  • sare
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu boia si cotlet de porc:

Pentru cartofi: Se spala bine si se pun la fiert cu coaja, timp de 1 ora (cel mult 1 ora si 30 minute). Ii verificati cu furculita, iar cand sunt gata, se lasa la racit.

Cotletele de porc sau ceafa se prajeste in ulei, sau se pune intr-o  tigaie cu apa (eu am vrut mai dietetic,avand in vedere ca garnitura este deja uleioasa) .Se adauga condimentul de porc Delikat, care nu contine monoglutamat de sodiu si niciun alt potentiator de aroma. Se lasa sa fiarba 2 ore, timp in care mai adaugati apa, cat sa le acopere. Spre sfarsit se lasa apa sa se evapore si se adauga 1 lg-ta ulei cocos si se prajesc cateva minute .

Se toaca marunt cepele si se calesc. La sfarsit, se adauga boia de ardei iute si dulce Delikat, care sunt selectionate direct de la producatori, din tarile de origine si anume Spania, de aceea gustul este unul autentic. 

Cartofii se rad pe razatoare, se adauga sare si se amesteca cu ceapa calita si boia.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu boia si cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa gustoasa cu legume - Reteta cu ingrediente simple si de post