Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor

de ela in Pui, 15 Oct 2011 | 14777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 1 conserva ciuperci feliate
  • 1 piept de pui dezosat
  • 200 gr cascaval
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare si vegeta.Ii scurgem de apa si ii mixam cu lapte si unt,dupa gust.

Taiem pieptul de pui cubulete si il fierbem in apa cu sare,piper,condimente dupa gust.

Scurgem ciupercile bine,le uscam intr-un prosop de hartie si le punem cateva minute la calit in putin ulei.

Ungem un vas termorezistent cu unt,tapetam cu pesmet si punem un strat de piure de cartofi,unul de ciuperci si piept de pui,presaram cascaval,apoi acoperim cu un strat de cartofi si cascaval.

Dam la cuptor,pana compozitia se rumeneste frumos.Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]