Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 4194 vizualizari

 

Sunt foarte buni ...si asta ma determina sa-i fac mereu...

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingura ulei de palmier
  • 700 gr cartofi
  • 500 gr ciupercute champinion
  • 3 catei usturoi
  • un pahar mic de vin alb demisec( 100 ml)
  • rozmarin proaspat
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor:

Curatam cartofii, ii taiem , curatam si ciupercutele ( alegem micute si le lasam intregi), punem uleiul de palmier in tava, ungem bine tava, adaugam cartofii, ciupercutele, stropim cu uleiul de masline.

Turnam si apa cam pana pe la jumatate, vinul, sarea, piperul, rozmarinul proaspat si dam la cuptor 45 de minute, avand grija ca din sfert in sfert de ora sa ungem cu sosul din vas cartofii. Ies o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Frantuzesti