Cartofi cu ficatei de pui la cuptor

de cristeena20 in Ficat, 2 Iul 2014 | 16547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 1 ceapa mare
  • 6 cartofi noi
  • ulei de malsine
  • 1/2 lingura de untura
  • sare, piper, putin zahar , putin sos soia
  • praf de usturoi
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ficatei de pui la cuptor:

 Cartofii se curata de coaja si se tau in 4 pe lungime .Ii prajim de jumate in ulei incins apoi ii scoatem intr-un vas si ii condimentam cu sare, piper si praf de usturoi. lasma deoparte.

Intr-o tigaie punem ulei de masline la incins si aduagam cepaa taiata solzisori. Lasam sa se inmoaie la foc mediu si cand e aproape gata aduagam usturoiul pisat. Adaugam apoi sare si putin zahar , sos soia si amestecam. Lasam pana prinde o culoare maronie. adaugam cartofii peste ceapa si amestecam cu grija sa nu se zdrobeasca. 

Ficatul de pui se spala si se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. 

 Intr-o forma de ceramica punem amestecul de cartofi cu ceapa si peste aranjam ficatul. amestecam usor. Mai pudram cu putin piper negru si punem putina untura din loc in loc peste ficatei. Dam la cuptorul incins si amestecam din cand in cand sa se prajeasca ficateii uniform. Cand s-au rumenit e gata. Servim cu salata sau muraturi-

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ficatei de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare inveliti in bacon cu piure.