Cartofi cu rozmarin la cuptor

de crisad in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2010 | 9274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 cartofi potriviti ca marime
  • 2 linguri de ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin la cuptor:

se curata cartofii de coaja se taie in bucati mari (eu i-am taiat in 4 )  si se fierb in apa cu putina sare  dar nu tb fierti de tot

se  strecoara cartofii si cat sunt inca fierbinti se amesteca su sarea piperul  uleiul  usturoiul si  rozmarinul

se dau la cuptor  pana se rumenesc (cam 15 min)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Sylvia 1

02.02.2010, 16:44

Extraordinari si eu ador combinatia, vara am rozmarin la ghiveci si folosesc proaspat, iarna nu prea gasesc sa cumpar asa si cumpar verde si congelez , are o aroma care imi place tare Este intr-adevar mai bun proaspatdar daca nu gasesti e f bun si uscat

nelu71 1

18.03.2010, 22:56

măi dănuţ ... se fierb in apă sărată pt a nu trage asa mult ulei şi pt a trage şi sarea ... de fapt tre să fie fierţi pe jumătate

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de ovaz, salam si cascaval