Cartofi cu sos de mustar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 11087 vizualizari

 

Am vazut reteta aici http://www.divainbucatarie.ro/salata-de-cartofi-noi-cu-mustar/,cum nu am gasit cartofi noi ,am facut cu cei care ii aveam acasa,nu va puteti imagina cat de buni au fost!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti
  • sare
  • ceapa verde

Pentru sos:

  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita de mustar in sos balsamic
  • 50 g iaurt (activia)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos de mustar:

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua daca sunt mai mici,daca nu ii taiem felii mai groase.Se pun la fiert pentru 20 minute,se adauga si sare.

Cand sunt gata se scot intr-o strecuratoare,pentru a nu ramane apa deloc si se pun intr-un castron.

Imediat se prepara sosul,amestecand maioneza,mustarul si iaurtul,cu putin piper.Se amesteca bine si se toarna sosul format peste cartofi.

Se orneaza cu bucatele mici de ceapa verde

TIPS-URI

1

Se pot servii cu pulpe de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

10.05.2013, 19:46

bravo

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:16

a iesitt super buun. nici nu am apucat sa-i fac poza sa papat imediat

Bya Ralu 1

10.05.2013, 22:09

ma bucur ca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, piept de pui si conopida