Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval

de gabrielasfechis in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2017 | 12333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 piept de pui
  • 150 gr sunca taraneasca kaufland
  • 300 gr cascaval emantaler
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval:

Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. La fel procedam si cu pieptul de pui, il taiem cubulete si il fierbem in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii, ii lasam la racit, apoi ii curatam de coaja si ii taiem in 4.

Intr-o tava unsa cu ulei sau daca doriti cu unt, se pune un rand de cartofi, peste care mai punem condimente (sare, piper), apoi pieptul de pui si mai condimentam (vegeta), apoi iar un rand de cartofi si condimentam din nou. Deasupra, punem o mana de cascaval emantaler ras, apoi asezam frumos, pe lungime, sunca taraneasca si, la urma, cascavalul ramas si dam la cuptor neacoperit, timp de 40-50 de minute.

Se serveste cald, dar sunt buni si dupa ce se racesc.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de spanac