Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval

de gabrielasfechis in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2017 | 12459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 piept de pui
  • 150 gr sunca taraneasca kaufland
  • 300 gr cascaval emantaler
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval:

Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. La fel procedam si cu pieptul de pui, il taiem cubulete si il fierbem in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii, ii lasam la racit, apoi ii curatam de coaja si ii taiem in 4.

Intr-o tava unsa cu ulei sau daca doriti cu unt, se pune un rand de cartofi, peste care mai punem condimente (sare, piper), apoi pieptul de pui si mai condimentam (vegeta), apoi iar un rand de cartofi si condimentam din nou. Deasupra, punem o mana de cascaval emantaler ras, apoi asezam frumos, pe lungime, sunca taraneasca si, la urma, cascavalul ramas si dam la cuptor neacoperit, timp de 40-50 de minute.

Se serveste cald, dar sunt buni si dupa ce se racesc.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)